Közel és távol

Rólam

profil

Nagy Jucó (Virágutazó) vagyok, informatikus és virágkötő, a virágos vállalkozások felvirágoztatásának segítője és virágkultúra népszerűsítésének utazó nagykövete. Magánemberként fontos küldetésnek tekintem a virágkultúra megismertetését és megszerettetését.

 

Álmom, hogy minden háztartásban hetente legyen friss virág, a gyermekek már pici korukban megismerjék és megkedveljék a kertészkedésben rejlő örömöket, a természet szeretete és óvása mindenki számára fontos és követendő érték legyen.

 

A virágok mellett a másik nagy hobbim az utazás. Közel és távol blogomban utazási élményeim igyekszem átadni.

Itt találkozhatsz velem:

Virágutazó.hu weboldal

Az üzleti oldalamon kisvállalkozásokat segítek vállalkozásuk felvirágoztatásában. Ingyenes tudásanyagok mellett többek között ügyviteli, honlap elemzési és készítési, blogírási, online marketing tanácsadási szolgáltatásaimról kérhető árajánlatot.

Virágos marketing tippek Facebook oldal

Az üzleti Facebook oldalamon rendszeresen megjelenő internetes és marketinges tippjeimmel kisvállalkozásoknak segítek eligazodni a modern kor útvesztőiben, hogy sikeresebbek lehessenek. 

Balkonada.hu blog

A Balkonada blogon növényismertetők és a növényvilág érdekes hírei közt böngészhetsz.

Balkonada.cafeblog.hu blog a Cafeblogon

A Balkonáda blogon és a hozzátartozó Facebook oldalon a hobbi kertészkedőket látom el balkonkertészkedési, balkon és kert kialakítási és növény gondozási tippekkel, tanácsokkal.

Balkonada.reblog.hu blog

A blogon növényismertetők és a növényvilág érdekes hírei közt böngészhetsz.

Balkonada.blog.hu blog

A blogon növényismertetők és a növényvilág érdekes hírei közt böngészhetsz.

Balkonáda a Facebookon

A Balkonáda bloghoz kapcsoló oldal sok képes inspirációval szolgál a balkonkertészkedőknek.

Burjánzó balkonok a Facebookon

A Burjánzó balkonok Facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, hogy megossza fotóit, tapasztalatait a balkonkertészkedésről vagy kérdéseket tegyen fel az őt érintő problémákról.

Közel és távol a Cafeblogon (most épp ezt olvasod)

Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol blogon. Hazai és külföldi kalandozásokról egyaránt beszámolok. Családi programajánlóim között szép számmal akadnak ingyenes események, helyszínek is.

Közel és távol a Facebookon

Az utazásaim során felfedezett izgalmas helyekre, álmaim helyszíneire kalauzollak el a Közel és távol bloghoz tartozó Facebook oldalon.

Virágutazó a Blogspoton

A blogon virágokról, utazásokról, hagyományokról, szokásokról osztom meg gondolataimat képekkel, videókkal tarkítva. Virágápolási, gondozási tanácsokon túl olvashatsz itt olcsón, egyszerűen megvalósítható praktikákat lakókörnyezeted csinosításához, szebbé tételéhez. Találkozhatsz egyszerűen és gyorsan elkészíthető finom ételek receptjeivel is, amik összeállítása garantált sikerélményt nyújt számodra. Utazási beszámolók, utazási élmények között tallózhatsz.

Virágutazó a Facebookon

A Facebook oldalra napi rendszerességgel töltök fel inspiráló, kedvcsináló képeket a virágkötészeti alkotásokról, virágos utazásaimról. Idézetekkel, érdekességekkel, időnként viccekkel színesítem az oldalt. A feltöltött képek albumokba rendezettek, ami jelentős mértékben megkönnyíti az érdeklődési körnek megfelelő képek böngészését. A saját fotókon túl rendszeresen megosztom más oldalak általam relevánsnak, érdekesnek talált képeit.

Virágutazó videók a Youtube-n

Az általam készített videók egy része csodálatos virágokon alapszik, kellemes aláfestő zene teszi teljessé a látványt. Ezek közt találsz szülinapi, névnapi, Nőnapi és Anyák napi videót is. Az utazási videók autentikus zenével röpítenek el a világ legcsodálatosabb tájaira.

Virágutazó fotói a Pinteresten

A Pinteresten az általam érdekesnek talált virágos és utazási képeket, inspirációkat gyűjtöttem albumokba. Kategóriánként csodálhatod meg a képeket. Böngészhetsz például karácsonyi, húsvéti, Valentin napi albumok között, csak úgy, mint esküvői díszek, kiegészítők, egyszerű lakásdíszítések között.

Virágutazó a Google+- on

A Google+ -on is találkozhatsz velem, ahol elsősorban az új blogbejegyzéseim megtekintésére van módod.

További információkat a www.nagyjuco.hu hivatalos oldalamon találsz.

 

Szívesen fogadom, ha megosztod velem és olvasóimmal balkonod, kerted, növényeid vagy utazásaid fotóit.

 

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok kis birodalmamban:

Nagy Jucó

nagyjuco@viragutazo.hu

Tetszett a cikk? Megköszönöm, ha megosztod, lájkolod. ♥

Közel és távol Facebook oldal     Közel és távol csoport
   
Érdekel a nagyvilág? Szeretnél hasonló bejegyzéseket olvasni? Gyere és lájkold a Közel és távol Facebook oldalt     Bemutatnád merre jártál? Csatlakozz Közel és távol – utazást kedvelők Facebook csoportunkhoz.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!