Közel és távol

Legszebb új évi tűzijátékok 2015

Lassan mindenki ébredezik a szilveszteri bulizás után. Itt-ott még napokig belebotlunk a parti romjaiba. A váratlanul előkerülő szerpentinek és konfettik hetekig emlékeztetnek még az átmulatott szilveszter éjszakára. Évek múlva az emlékek feledésbe merülnek, az emberek többségének a 2015-ös év kezdete is csak egy lesz a sok közül. Azok a szerencsések, akik élőben láthatták a világ… Tovább »

Újévi jókivánság

Weöres Sándor: Újévi jókívánság   Pulyka melle, malac körme liba lába, csőre – Mit kívánjak mindnyájunknak az új esztendőre?   Tiszta ötös bizonyítványt, tiszta nyakat, mancsot nyárra labdát, fürdőruhát, télre jó bakancsot. Tavaszra sok rigófüttyöt, hóvirág harangját, őszre fehér új kenyeret, diót, szőlőt, almát.    A fiúknak pléh harisnyát, ördögbőr nadrágot, a lányoknak tűt és… Tovább »

Így szilvesztereznek a nagyvilágban (videó)

Szilveszter éjszakáján az egész világ mulat. Ki így, ki úgy. Nézd meg, milyen különleges szokások élnek a világ különböző országaiban! Tetszett a cikk? Megköszönöm, ha megosztod, lájkolod. ♥ Közel és távol Facebook oldal     Közel és távol csoport     Érdekel a nagyvilág? Szeretnél hasonló bejegyzéseket olvasni? Gyere és lájkold a Közel és távol… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!