Közel és távol

Szoros a verseny a legszebb kültéri adventi dekoráció címért

Lassan félidejéhez érkezik az ország legszebb kültéri adventi dekorációja címért folyó versengés. Ideje szétnézni, hogy áll a szavazás.  

A megadott határidőig 25 nevezés érkezett. Kálló településről nem tudtak időben emailt küldeni, de végül is úgy döntettem elfogadom a nevezésüket. Ezzel a többi település nevezése nem szenvedett csorbát, csak a kállóiak kerültek hátrányba, hisz csak később kezdhették meg a szavazatok gyűjtését.

Szépen gyarapodnak a szavazatok, Aszód település dekorációjára szavazók száma már meghaladta az ezret.

Nagyon jó így egyben látni a nevezéseket, ezért úgy döntöttem, hogy készítek egy videót a fotókból.

 

 

Amit a szavazásról tudni kell

A benevezett dekorációk közül közönségszavazással dől el, melyik dekoráció viselheti az ország legszebb kültéri adventi dekorációja címet.

Szavazni a Közel és Távol Facebook oldalon lehet. 

Valamennyi benevezett adventi dekoráció egy külön albumba kerül a beküldött leírással és maximum három fotóval, hisz a kiírásban ez szerepelt és nem szeretném, ha a szabályokat betartók hátrányba kerülnének.

A szavazatokat a Facebook reakció gombokkal (tetszik, imádom, dühítő, stb) lehet szerezni. Tetsziket az albumokra és persze az abban lévő egyes fotókra is lehet gyűjteni, de a végeredmény megállapításánál csak az albumra leadott reakciógombok száma kerül figyelembevételre.

Felhívom a figyelmet, hogy nem érdemes az ellenfél dekorációjára negatív reakciót adni, mert azok is beleszámítanak a szavaztokba, tehát nem gyengíti, hanem épp erősíti az adott dekorációt.

A szavazás 2016. december 16-án éjfélig tart. Az az adventi dekoráció lesz a verseny nyertese, amelyik ezen időpontig a legtöbb reakciógombot gyűjti be. 

Szavazz, hogy valóban a legszebb dekoráció szerezhesse meg az első helyet!

További olvasnivalók hasonló témában: 

» Hangulatos karácsonyi vásárok Ausztriában

» Balkonada adventi kalendárium 2016

» Adventi koszorú története

Tetszett a cikk? Megköszönöm, ha megosztod, lájkolod. ♥

Közel és távol Facebook oldal     Közel és távol csoport
   
Érdekel a nagyvilág? Szeretnél hasonló bejegyzéseket olvasni? Gyere és lájkold a Közel és távol Facebook oldalt     Bemutatnád merre jártál? Csatlakozz Közel és távol – utazást kedvelők Facebook csoportunkhoz.
Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!