Közel és távol

Ősz a Kámoni Arborétumban

Alig pár hónapja a tavasz ezernyi színével csalogattalak a természetbe. Az érveim most is ugyanazok csak épp az ősz ezernyi színének felfedezésére invitállak. A helyszín ugyanaz, a Szombathelyen található Kámoni Arborétum. Ezúttal azonban nem én készítettem a gyönyörű fotókat, hanem egy kedves olvasóm, Lakatár Mari.  

kámon12  

kámon9   kámon13   kámon11     kámon10     kámon7   kámon4     kámon8   kámon6   kámon5   kámon2   kámon1   kámon3   Nagyon köszönjük Marinak a csodás képeket, amivel egy kicsit mindenkihez közelebb hozta Szombathelyt! Ne csüggedj, ha túl távolinak találod a Kámoni Arborétumot. A közel és távol úgy is relatív. 🙂 Az ország bármelyik arborétumában vagy botanikus kertjében hasonló szépségekre bukkanhatsz ebben az időszakban. Bárhol élsz az országban, maximum 50 kilométeres körzetben biztos találsz egyet. Végül egy bónusz kép, amit a hétvégén készítettem a Budai Arborétumban.   Corvinus14_052   

Tetszett a cikk? Megköszönöm, ha megosztod, lájkolod. ♥

Közel és távol Facebook oldal     Közel és távol csoport
   
Érdekel a nagyvilág? Szeretnél hasonló bejegyzéseket olvasni? Gyere és lájkold a Közel és távol Facebook oldalt     Bemutatnád merre jártál? Csatlakozz Közel és távol – utazást kedvelők Facebook csoportunkhoz.
Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!